ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ



ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ "ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Αφού μιλάμε για την προστασία της ζωής των Ελλήνων πολιτών, την όψιμη ανακάλυψη της κυβέρνησης, μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δηλώνω ότι θα ψηφίσω το ΠΑΣΟΚ αν εισαγάγει στην προγραμματική του διακήρυξη, έστω και την τελευταία ώρα, το αίτημα για υποχρεωτική δημοσιοποίηση φωτογραφιών των ακόλουθων κατηγοριών ανθρώπων, Ελλήνων, ξένων, αντρών, γυναικών κ.λπ. για τους οποίους έχει διαπιστωθεί, επισήμως ή ανεπισήμως:

-Ότι φέρνουν στην Ελλάδα αυτές τις γυναίκες, τις κακοποιούν σεξουαλικά και τις αναγκάζουν να κάνουν πεζοδρόμιο.

-Ότι τις στριμώχνουν σε διαμερίσματα, τους κατάσχουν τα διαβατήρια, τις δέρνουν, τις βιάζουν κατά μόνας ή ομαδικώς, δείχνουν φωτογραφίες από τα κινητά τους με τα παιδιά τους ν’ απειλούνται με μαχαίρια στις πατρίδες τους αν δεν συναινέσουν να εκδίδονται.

-Ότι δεν έχουν συντάξει ένα στοιχειώδες πρόγραμμα στήριξης για απελπισμένες γυναίκες – μητέρες που το μόνο που τους έχει μείνει να πουλήσουν είναι αυτό που εύκολα αγοράζουν τα αντράκια της τεστοστερόνης. Τα οποία, όπως φαίνεται στις σημερινές φωτογραφίες, και γαμούν –χωρίς καν προφύλαξη- και δέρνουν.

-Ότι συμμετέχουν στα κυκλώματα του trafficking ακόμα και ως οδηγοί, ως παραγγελιοδόχοι, ως ταβερνιάρηδες, καφετζήδες, νυχτόβιοι της επαρχίας που στοιβάζουν αλλοδαπές σε ετοιμόρροπα κτίσματα για να περνούν καλά οι φραγκάτοι πελάτες τους στα «πίσω» δωμάτια.

-Ότι δέρνουν εκδιδόμενες –όπως και πάλι φαίνεται στη φωτογραφία τουλάχιστον μιας γυναίκας που αιμορραγεί από τη μύτη- για να φωτογραφηθούν για τις ανάγκες της διαπόμπευσης. Αν είναι αστυνομικοί, θα επιθυμούσα να δει τις φωτογραφίες τους η ελληνική κοινωνία.

-Ότι δεν παίρνουν κανένα κεντρικό – κυβερνητικό μέτρο για την προστασία αυτών των γυναικών.

-Ότι αποφυλακίζουν νταβατζήδες και υψηλόβαθμα στελέχη ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος και συγκεκριμένα του trafficking μετά από ολιγόλεπτες συναντήσεις με τους δικηγόρους τους.

Κατά τα άλλα, μια τελειωμένη πολιτική εξουσία χρησιμοποιεί κάθε τεχνική της προπαγάνδας για να προσπαθήσει να πείσει. Μοιραίοι και άβουλοι… Ένα, ακόμα, αίτημα, θα ήταν, να δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες όλων όσοι συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι. Θα μπορούσαν να σκοτώσουν περισσότερους από τους αναζητητές του αγοραίου σεξ… 

Πολλούς περισσότερους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ