ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΟΤΑΝ Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ



Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ : ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ   

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Μάκης Νοδάρος


Ο Πρέσβης της ΗΠΑ στη χώρα μας Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ (!)   ήταν ένας από του λαμπαδηδρόμους που μετέφεραν σήμερα στην Ηλεία , την φλόγα της ειρήνης από το στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας στο Λονδίνο όπου φιλοξενεί του Ολυμπιακούς Αγώνες.

Περπατώντας μια απόσταση περίπου 400 μέτρων και όχι τρέχοντας όπως ορίζει το τελετουργικό,  ο Αμερικανός πρέσβης παρέδωσε στα Λεχαινά Ηλείας την Ολυμπιακή Φλόγα στον επόμενο αθλητή αφού πρώτα έγινε δεκτός από τον δήμαρχο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη και τους τοπικούς φορείς.

Επί δύο περίπου ώρες την πόλη των Λεχαινών και την ευρύτερη περιοχή είχαν κατακλύσει εκατοντάδες αστυνομικοί και άνδρες των μυστικών υπηρεσιών ενώ πάνω από τη πόλη πετούσε συνεχώς ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι άγνωστο γιατί ο Αμερικανός πρέσβης επέλεξε την συγκεκριμένη πόλη και διαδρομή  για να συμμετάσχει ως λαμπαδηδρόμος στην μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο «Κουτί της Πανδώρας» ότι η συγκεκριμένη περιοχή επιλέχθηκε επειδή θεωρήθηκε ως η πιο ασφαλής από κάθε άποψη. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι πριν την παρουσία του κ. Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ , είχε γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στα γύρω κτίρια και είχαν απομακρυνθεί όλα τα αυτοκίνητα από τον δρόμο όπου μετέφερε τη φλόγα ο Αμερικανός Πρέσβης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ