ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ...



ΗΛΕΙΑ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ! 

Σε κηδεία μετατράπηκε ο «λαμπρός γάμος» της Ντόρας με τον Σαμαρά,  για την Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ανεψιά του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου  και εκλεγείσα στη δεύτερη θέση με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και τις ενδείξεις την θέση της πρόκειται να καταλάβει στη λίστα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης.     

Οργισμένοι οι ψηφοφόροι της κ. Αυγερινοπούλου  δηλώνουν αποφασισμένοι ακόμα και να ψηφίσουν άλλο κόμμα από εκείνο της Νέας Δημοκρατίας στην περίπτωση της τοποθέτησης του κ. Κοντογιάννη σε μια από τις δύο πρώτες εκλόγιμες θέσεις στο ψηφοδέλτιο με λίστα στο νομό Ηλείας.  

«Στην πολιτική το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να διαθέτει κάποιος είναι η ηθική. Οι βουλευτικές έδρες δεν απονέμονται αλλά κατακτώνται μαζί με την εμπιστοσύνη των πολιτών με αγώνες και θυσίες. Αν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τη τραγική κατάσταση της πατρίδας επιθυμούν να αποκομίζουν προσωπικά οφέλη θα το βρουν μπροστά τους. Η πατρίδα και η παράταξη της ΝΔ έχει ανάγκη από μαχητές και όχι από κατ’ απονομή βουλευτές» - δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ της Ηλείας  ο προέδρος της ΝΟΔΕ  Γιώργος Χήνος .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ