ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΣΤΟ HOT DOC ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! "Το αεροπλάνο φάντασμα της CIA στην Ελλάδα."


ΣΤΟ HOT DOC ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ : 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !
 
"Το αεροπλάνο φάντασμα της CIA στην Ελλάδα".

ΕΡΕΥΝΑ : ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ

" Ακόμη και στις κατασκοπευτικές ταινίες με ευφάνταστα σενάρια, οι σκηνοθέτες κρατούν τα προσχήματα στο πόσο πραγματικά εξελίσσονται τα πράγματα.Σε καμιά περίπτωση πάντος, δεν θα σκεφτόταν ένας σεναριογράφος που σέβεται τον εαυτό του, να εμφανίσει ένα αεροπλάνο να εξαφανίζεται στη συνέχεια μαζί με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξή του,για να κρυφτεί μια υπόθεση κατασκοπίας. Στην Ελλάδα της πραγματικότητας τα σενάρια ωχριούν.

Τον Αύγουστο του 2006,ένα αεροσκάφος της CIA,το οποίο είχε ως αποστολή να μεταφέρει απαχθέντες από τις μυστικές υπηρεσίες ως ύποπτους τρομοκρατίας,προσγειώθηκε στην Κέρκυρα και στη συνέχεια στην Κεφαλλονιά.Η ελληνική κυβέρνηση διέψευσε τότε πως η χώρα είχε οποιαδήποτε σχέση με τις επιχειρήσεις της CIA.

Έξι χρόνια μετά το HOT DOC, παρουσιάζει τα στοιχεία για τη συμμετοχή της Ελλάδας στις επιχειρήσεις απαγωγών.Περιέργως όμως,η ΥΠΑ και τα ελληνικά αεροδρόμια,έχουν χάσει κάθε ίχνος για εκείνο το αεροπλάνο.Αυτά δεν γίνονται ούτε στα σενάρια...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ HOT DOC

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ