ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΤΟ ΝΕΟ HOT DOC ...ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !



ΤΟ ΝΕΟ HOT DOC...


Αποκλειστική συνέντευξη στο Hot Doc που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 10 Μαΐου δίνει ο Αλέξης Τσίπρας . Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει αναπόφευκτη την κυβέρνηση της Αριστεράς «η Ελλάδα θα αποτελέσει το Δούρειο ίππο, τον πολιορκητικό κρoιό, τη σπίθα που θα βάλει φωτιά στον κάμπο της Ευρώπης, από την Ελλάδα έχουμε ξεκινήσει μια πορεία ανατροπής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, των πολιτικών της λιτότητας. Είτε με τη μορφή μια κυβέρνησης αμιγώς Αριστεράς είτε με τη μορφή μιας κυβέρνησης που θα έχει ως πυρήνα τις δυνάμεις της Αριστεράς»

Αναφερόμενος στους εκβιασμούς που δέχθηκε ο λαός τα δύο τελευταία χρόνια τόνισε ότι «ξέρουμε ότι θα βρούμε μπροστά μας και τρικλοποδιές και τεχνητές πολώσεις αλλά έχει καταλάβει πια ο κόσμος ότι όλοι αυτοί οι εκβιασμοί γίνονται προκειμένου να μετατραπεί σε ένα πειραματόζωο που δεν αντιδρά. Δυο χρόνια τώρα δέχεται εκβιασμούς.»


ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ