ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΟΙ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" ΞΑΝΑ ΣΤΟ IONION FM !




Ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα η εκπομπή «Αποκαλύψεις», με τον Μάκη Νοδάρο.

Ο δημοσιογράφος βγαίνει ξανά στον αέρα του IONION FM, 11.30πμ έως 12.30 μμ , με αποκαλύψεις και θέματα από την περιφέρεια.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πρωινή Περίπολος», ο δημοσιογράφος ανέλυσε ρεπορτάζ που φιλοξενεί το περιοδικό HOT DOC, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε για τα αίτια της συντριβής του στρατιωτικού αεροσκάφους C-130 στο όρος Όρθυς με νεκρούς 63 στρατιώτες.

Όπως τονίζει το αεροσκάφος βρέθηκε 60 χλμ. μακριά από την προκαθορισμένη πορεία του. Επιπλέον οι διασωστικές μονάδες έφτασαν μετά από τρεις μέρες στο σημείο του δυστυχήματος και πολλοί από τους επιζώντες στρατιώτες βρέθηκαν νεκροί λόγω ψύχους. Επιπλέον ελικόπτερα Σινούκ απομάκρυναν κουτιά από το σημείο και περισυνέλεξαν νεκρούς χωρίς ιατροδικαστή. 

Όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς των νεκρών πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος 21χρόνια μετά. Ο δικηγόρος του ελεγκτή της εναέριας κυκλοφορίας που κατηγορήθηκε ότι λόγω ανθρώπινου λάθους έγινε το δυστύχημα δηλώνει ότι στην περιοχή πετούσε παράλληλα με το C-130 και ένα μυστηριώδες στρατιωτικό αεροσκάφος, αγνώστου ταυτότητας. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι στην περιοχή εκτελούσαν άσκηση αμερικανικά αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου. 

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι η υπόθεση πτώσης του ελληνικού στρατιωτικού αεροσκάφους με 63 νεκρούς είναι μια σκοτεινή ιστορία που κρύβει 21 χρόνια μετά, σοβαρά ερωτηματικά.






 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ