ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΤΟ ...ΝΙΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ !




Συντάκτης: ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΥΣ

http://www.koutipandoras.gr/?p=22186 

Εδώ και μέρες έχουν απλώσει τον τραχανά. 

Ένα σύγχρονο παρακράτος, ένα δίκτυο με «bloggers», «δημοσιογράφους» καλών υπηρεσιών και εξυπηρετικούς δημοσιοσχεσίτες, έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει μια ακόμη βρώμικη δουλειά. Να ρίξει λάσπη σε δημοσιογράφους που είναι ενοχλητικοί. Διάφορα χαρτιά, με σφραγίδες της ΕΥΠ και τη βρώμα των πλαστογράφων τους στάλθηκαν στην ΕΣΗΕΑ από «ανώνυμο» αποστολέα και εμφανίζουν δημοσιογράφους ως συνεργάτες μυστικών υπηρεσιών. Γνωστή η μέθοδος αλλά και οι συντάκτες.

Ένας υπόδικος πράκτορας της ΕΥΠ, κατηγορούμενος για κατασκοπία κατά της Ελλάδας, ένα στέλεχος ενοχλημένου κόμματος κουνιάδος μέλους ΔΣ ενοχλημένης Τράπεζας και μερικοί άλλοι επαγγελματίες της συκοφαντίας, τον τελευταίο μήνα πλαστογραφούν έγγραφα που αφαίρεσε ο πρώτος από την ΕΥΠ για να χτυπήσουν τη δημοσιογραφία.

Μέχρι εδώ όλα αυτά φαντάζουν ως κομμάτι ενός βρώμικου αλλά αναμενόμενου παιχνιδιού του παρακράτους. Σε αυτό το παιχνίδι φαίνεται πως συνδράμουν (άθελά τους ή ηθελημένα, πρέπει να δώσουν εξηγήσεις) και κάποια site. Το enimerosi24 ιδιοκτησίας του Νίκου Νικητέα, ανήρτησε δημοσίευμα με τίτλο «Λίστα με 15 δημοσιογράφους συνεργάτες της ΕΥΠ παρέλαβε ο Τρίμης από αγνώστους».

Το site δηλαδή υιοθετεί πως οι άνθρωποι για τους οποίους το παρακράτος στήνει προβοκάτσιες, είναι «δημοσιογράφοι συνεργάτες της ΕΥΠ». Έτσι με βεβαιότητα και μάλιστα σε τίτλο. Αποδέχεται και δημοσιεύει, χωρίς ονόματα (αλλά δεν έχει σημασία αυτό αφού το ζητούμενο είναι το κλίμα) πως στον δημοσιογραφικό κλάδο, 15 άνθρωποι συγκεκριμένοι, αυτοί για τους οποίους έγγραφα εστάλησαν στην ΕΣΗΕΑ, είναι (το ξαναγράφω) «συνεργάτες της ΕΥΠ».

Είναι πολύ πιθανό κάποιο από τα «φιλότιμα» blogs να δημοσιεύσει τις επόμενες μέρες και ονόματα. Οπότε πάρα πολύ απλά ένα site έχει μιλήσει για συνεργάτες της ΕΥΠ (χωρίς ονόματα) και κάποιο blog συμπληρώνει και τα ονόματα.

Ότι αυτό είναι πέρα από κάθε έννοια εντιμότητας και δεοντολογίας είναι σαφές. Είναι σαν να πει κάποιος πως ο κύριος Νικητέας, έπαιρνε κρυφά 2.200 ευρώ από τον Πέτρο Κωστόπουλο για να του φτιάχνει το προφίλ του ενώ δουλεύει στο συγκρότημα του εχθρού του Θέμου Αναστασιάδη. Ο κύριος Νικητέας το έχει διαψεύσει, αλλά τρέχα γύρευε ποιος το πιστεύει και ποιος όχι.

Επειδή στη δουλειά αυτή κατ’ καιρούς πέρασαν πολλά νινιά της λάσπης, αλλά δεν κατάφεραν να ενηλικιωθούν με επιτυχία, γιατί αυτοί τους οποίους υπηρετούν τους πετούν σαν στημένες λεμονόκουπες, καλό θα είναι να μην εκτίθενται.

ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ