ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ...





Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ , ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 
MULTI  PRODUCTIONS

Συντάκτης : Μάκης Νοδάρος

Η δουλειά που έχουμε μάθει να κάνουμε επί χρόνια είναι η αξιόπιστη δημοσιογραφική έρευνα .Πάντα τεκμηριωμένη με έγγραφα – ντοκουμέντα και συγκεκριμένα στοιχεία.
Αυτή η δουλειά έχει αναγνωριστεί από τους πολίτες και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.  Εχουμε την άποψη ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα  να μαθαίνουν τα πάντα γιατί αυτό ισχύει στις Δημοκρατικές και ελεύθερες χώρες.   
Οι απειλές για μηνύσεις , αγωγές , κλπ κλπ …δεν μας πτοούν ούτε πρόκειται να λειτουργήσουν ανασταλτικά σε αυτό που κάνουμε. Αντίθετα μας …ντοπάρουν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με μεγαλύτερο πάθος.  
Οι ύβρεις επίσης και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί χαρακτηρίζουν πάντα αυτόν που τους αναφέρει …
Προχωράμε επί σειρά ετών με ψηλά το κεφάλι ως δημοσιογράφοι γιατί δεν  είμαστε επιχειρηματίες ούτε  εκδότες με παράπλευρες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Γράφουμε και θα γράφουμε πάντα την αλήθεια με ότι κόστος κι αν έχει…     

Ας έρθουμε τώρα στο θέμα μας.  

Ο περιβόητος «Επαγγελματικός Οδηγός της Αμαλιάδας» από την  MULTI PRODUCTIONS  θυγατρική εταιρεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Βαρουξή , είχε την τιμητική του καθώς και οι τρεις ημερήσιες εφημερίδες της Ηλείας , Πατρίς, Πρώτη και Πρωινή καταχώρησαν στην ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ! απάντηση της εταιρείας με υβριστικούς , προσβλητικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς  κατά των δημοτικών συμβούλων Ηλιδας και των δημοσιογράφων που …τόλμησαν να σχολιάσουν και να παρουσιάσουν τα ερωτηματικά που προκύπτουν από την συγκεκριμένη έκδοση και την σχέση του δήμου Ηλιδας με αυτή. Κι αυτό χωρίς προηγουμένως να παρουσιάσουν το σχετικό ρεπορτάζ ... 

Ο κύριος Ελευθέριος Βαρουξής γιός του εκδότη της εφημερίδας Πατρίς του Πύργου Ηλείας κυρίου Λεωνίδα Βαρουξή που υπογράφει το κείμενο αναφέρει μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Επαγγελματικού Οδηγού ότι :

«…που με πολύ μεράκι «κτίσαμε» και φέραμε σε πέρας στηριζόμενοι στην μοναδική δύναμη τού επαγγελματικού κόσμου της περιοχής…»   
« Σε αυτόν τον οδηγό ο δήμος Ηλιδας επέλεξε να βάλει διαφήμιση (στην Α σελίδα και εσωτερική σελίδα ) και σαν εταιρεία του είμαστε ευγνώμονες.

Δηλαδή ο κύριος Λευτέρης Βαρουξής μας λέει ότι ο δήμος Ηλιδας δεν είχε καμιά συμμετοχή στον Επαγγελματικό Οδηγό που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάη (!) στην Αμαλιάδα και ότι απλά ο δήμος είχε βάλει μια απλή διαφήμιση ...

Η εφημερίδα όμως Πατρίς που εκδίδει ο πατέρα του κύριος Λεωνίδας Βαρουξής στην ηλεκτρονική της έκδοση που σας παρουσιάζουμε σήμερα στις 29.5.2012 και ώρα : 14.40 …ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ !!!  καθώς στο ρεπορτάζ που υπογράφει ο δημοσιογράφος Στάθης Πουλιάσης για τον «Επαγγελματικό Οδηγό της Αμαλιάδας» από την MULTI PRODUCTIONS  γράφει μεταξύ άλλων ότι ο συγκεκριμένος οδηγός εκδόθηκε: «ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 
ΗΛΙΔΑΣ !»

Επίσης σε άλλο εμφανές σημείο του οδηγού αναφέρεται επί λέξει ότι αυτός εκδόθηκε « ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΗΛΙΔΑΣ).»

Και μιλάμε για έναν επαγγελματικό οδηγό ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΗ !!!

Τα συγκεκριμένα ερωτήματα εξέφρασε προς το δημοτικό συμβούλιο Ηλιδας ο δημοτικός συμβουλος Αγγελος Κολόσακας μέλος της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» ο οποίος μάλιστα δεν ψήφησε το θέμα :Συμμετοχή σε Οδηγούς , που περιελάμβανε , την συμμετοχή του δήμου Ηλιδας στον Χρυσό Οδηγό και στον Επαγγελματικό Οδηγό ο οποίος όμως είχε ήδη κυκλοφορήσει ΜΕ ΠΟΣΟ 4.950 ΕΥΡΩ…  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : http://www.youtube.com/watch?v=_ZZ2P654kSQ&feature=player_embedded

Είναι φανερό ότι υπάρχουν σοβαρότατα ερωτήματα για την όλη υπόθεση τα οποία αναμένεται να λύσει το πλέον αρμόδιο όργανο που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιδας.

Είναι επίσης φανερό ότι κάποιος λέει ψέματα ή δεν λέει όλη την αλήθεια για ένα ζήτημα το οποίο έχει άμεση σχέση με το Δημόσιο Χρήμα.

Αυτό ακριβώς αναδείξαμε ως δημοσιογράφοι και τίποτα παραπάνω.

Θυμίζουμε ότι η MULTI PRODUCTIONS εμπλέκεται και σε άλλη περίεργη υπόθεση που εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη για την  διαφήμιση του  έργου  ύδρευσης από τον Ερύμανθο που είχε αναδείξει ξανά η δημοσιογραφική έρευνα.
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας Παναγιώτης Μεϊδάνης έχει διατάξει την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρες πηγές , το θέμα αυτό έχει φτάσει μέχρι τους Επιθεωρητές Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.   






Αυτά τα ολίγα και θα επανέλθουμε...
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ