ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΕΤΣΙ ΚΑΗΚΕ Η ΗΛΕΙΑ ΤΟ 2007










ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HOT DOC ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ , ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΙΛΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ  ΗΛΕΙΑ

ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΑΡΤΕΜΙΔΑ  

Συγκλονιστικά στοιχεία για τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία και τις ευθύνες όλων των εμπλεκομένων παραγόντων , φέρνει στη δημοσιότητα το περιοδικό HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη.

Ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος αποκαλύπτει «εμπιστευτικό» έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προς τις Δικαστικές Αρχές της Ηλείας στο οποίο αναφέρεται ότι δεν υπήρξαν «αξιοποιήσιμα στοιχεία» για τις φονικές πυκαγιές.

Το περιοδικό αποκαλύπτει επίσης το  έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ για τα ευρήματα στον Κρόνιο Λόφο που αναφέρει ότι αυτα …δεν ήταν εμπρηστικοί μηχανισμοί .

Αναφέρεται επίσης στην περίεργη περίπτωση των ευρημάτων του χωριού Μηλέα που «…μυρίζουν»  μυστικές υπηρεσίες που ήθελαν να τεκμηριώσουν τις τότε απόψεις των κυβερνητικών παραγόντων περί ασύμμετρων απειλών.

Στο HOT DOC παρουσιάζεται η μαρτυρία πιλότου που αποκαλύπτει  ότι το 2007 η αρμόδιοι μίσθωσαν 20 (!)   ελικόπτερα από ιδιωτική εταιρεία και όχι 6-7 που μίσθωναν μέχρι τότε κάθε χρονιά «…λες και κάτι γνώριζαν για την επερχόμενη καταστροφή».

Στο ρεπορτάζ γίνεται λεπτομερής αναφορά της δικαστικής πορείας της υπόθεσης η οποία επιχειρήθηκε να «κουκουλωθεί» ανεπιτυχώς.

Στο περιοδικό μιλάει και ο Γιώργος Παρασκευόπουλος ο τραγικός πατέρας που έχασε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του την σύζυγο και την μητέρα του μέσα στις φλόγες ενώ δημοσιεύονται για πρώτη φορά οι φωτογραφίες της τραγικής οικογένειάς που χάθηκε στη φωτιά…

Περισσότερα στο HOT DOC…      
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ