ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΣΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ...

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 
 
Την Κυριακή -29 Ιουλίου 2012-ανακάλυψα πώς λεηλατήθηκε κυριολεκτικά αλλά και επιλεκτικά το μέρος απο το αρχείο μου που είχα αφήσει στην 'Ε' και περιελάμβανε έγγραφα σημαντικών υποθέσεων τα οποία μάζευα επί χρόνια .
 
Η ντουλάπα δεν ήταν παραβιασμένη αλλά βρέθηκε ξεκλείδωτη , τα δε αρχειοθετημένα έγγραφα είχαν ψαχθεί προφανώς επι ώρες καθώς απ' αυτά αφαιρέθηκαν κυρίως στοιχεία λογαριασμών που βρίσκονταν σε πολλλούς φακέλους .
 
Μάλιστα, όποιος ή όποιοι υπαίτιοι, μετά την πράξη τους, αφου συγκέντρωσαν απο κοντινά αλλά και απομακρυσμένα γραφεία άλλων συναδέλφων άσχετα έγγραφα,τα απόθεσαν πάνω απο το λεηλατημένο αρχείο για να καλύψουν το πλιάτσικο.
 
ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
 
 
*** Οπως μας είπε η συνάδελφος , τα στοιχεία που αφαίρεσαν οι άγνωστοι από την ντουλάπα της , αφορούσαν σοβαρότατες υποθέσεις δημοσιογραφικής έρευνας που σχετίζονται και με πολιτικά πρόσωπα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ