ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΟΧΑ , ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ...


Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ  

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΪΝΗhttp://www.eproini.gr

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Μπόχα αναδύεται στην Δυτική Ελλάδα όπου τελευταία τα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού «ρετάρουν» καθώς δεν «λαδώνονται»  όπως παλιά με ζεστό μαύρο χρήμα,  με αποτέλεσμα να αφήνουν ξεσκέπαστο τον βόθρο…

Σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς κρατικών υπαλλήλων βγαίνουν σχεδόν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας και προβληματίζουν δήθεν τους υποκριτές αρμόδιους της Πολιτείας που κάνουν δήθεν τα πάντα για να περιορίσουν – όπως λένε - τις λαμογιές λόγω οικονομικής κρίσης σεβόμενοι τη  αγωνία των πολιτών .

Στον χώρο της Υγείας συμβαίνουν απίστευτα πράγματα.

Τόσο σοβαρά που ανάγκασαν προχθές τον διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρη Κατσικόπουλο να δηλώσει ότι θα παραιτηθεί επειδή δέχεται έμμεσες ή άμεσες πιέσεις για το κουκούλωμα και τη συγκάλυψη σοβαρών υποθέσεων διαφθοράς που σχετίζονται με την Υγεία.

Τα όσα μας είπε χθες  το πρωί τηλεφωνικά ο κ. Κατσικόπουλος φανερά ενοχλημένος και οργισμένος από τις «άνωθεν παρεμβάσεις» ,  όχι μόνο επιβεβαιώνουν την υποκριτική λειτουργία της διεφθαρμένης κρατικής μηχανής αλλά αποκαλύπτουν ότι σε τούτο τον τόπο που καθημερινά ματώνει οικονομικά , τίποτα δεν έχει αλλάξει και παρά τις υποσχέσεις και τις βαρύγδουπες εξαγγελίες των πολιτικών ,  τα κάθε είδους λαμόγια κάνουν καθημερινά πάρτι ροκανίζοντας το δημόσιο χρήμα…

Γιατί το Υπουργείο Υγείας δεν ενδιαφέρεται όπως πρέπει για την υπόθεση του σκανδάλου των μαϊμού τυφλών της Ζακύνθου?

Ποια σκοτεινά κέντρα φρενάρουν την τιμωρία του γιατρού που πιάστηκε προ ημερών με φακελάκι σε νοσοκομείο της Πάτρας?

Ποιος γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδα προέβη σε πλαστογραφία και γιατί?

Πόσοι «ανάπηροι μαϊμούδες» στην Ηλεία λαμβάνουν  επίδομα αναπηρίας και ποια κομματικά γραφεία προώθησαν και πίεσαν κατά καιρούς για την έγκριση των σχετικών αιτήσεων  από τις αρμόδιες επιτροπές?

Ποιος  Ιατρικός Σύλλογος και πότε , κατήγγειλε δημόσια τον μαιευτήρα – βιαστή της Ηλείας ( σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου )  ο οποίος έχει το θράσος σήμερα να παραπέμπει σε δίκη δημοσιογράφους και εκδότες επειδή αποκάλυψαν δημοσιογραφικά την κακουργηματική συμπεριφορά του ?  

Τα ανωτέρω ερωτηματικά δεν είναι τα μοναδικά καθώς αναμένονται άμεσα πολύ σοβαρές αποκαλύψεις και για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος από τους αρμόδιους που κατέχουν θέσεις «κλειδιά» στον χώρο της Υγείας στη Δυτική Ελλάδα. 

Δυστυχώς φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει σε αυτό τον τόπο …  

Κι αυτό γιατί η Πολιτεία στέκεται υποκριτικά απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς κάποια εκ των οποίων , οι έχοντες θέσεις «κλειδιά»  τα καλύπτουν  με αριστοτεχνικό τρόπο χρησιμοποιώντας επίορκους κρατικούς υπαλλήλους ,  κάποια  ελεγχόμενα ΜΜΕ και τις πελατειακές σχέσεις γνωστών  κομματικών παραγόντων.

Ο κ. Κατσικόπουλος είπε χθες τα αυτονόητα…

Θα κάνει άραγε τα αυτονόητα και το Υπουργείο Υγείας και γενικότερα η Πολιτεία ?

Η θα κολυμπάμε όλοι μαζί στον «βόθρο»  νομίζοντας ότι πλατσουρίζουμε στα πεντακάθαρα νερά κάποιας όμορφης παραλίας ?      

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ